Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Olga

Συμμετάσχουν: 03 Ιούλ 08 Δημοσιεύσεις: 6 Τόπος: Burlington, Ontario, Canada
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Αύγ 29, 2008 7:54 pm Θέμα δημοσίευσης: Ευχές για το Καινούριο Σχολικό Χρόνο |
|
|
Αγαπημένοι μου Συνάδελφη και Αγαπητά μέλη του ΕΔΙΑΜΜΕ,
Με την ευκαιρία της έναρξης της Σχολικής χρονιάς, εύχομαι όλοι μας να περάσουμε μια ευχάριστη και ικανποιητική χρονιά στα σχολεία μας, όπου και να βρισκόνται. Επίσης εύχομαι εμείς οι συνάδελφοι να χρησιμοποιήσουμε τα βιβλία και όλα τα άλλα ύλη που είδαμε και μελετήσαμε μαζί στο ΕΔΙΑΜΜΕ, και εσείς οι αγαπητοί καθηγητές μας να συνεχίσετε αυτό το περίφημο έργο σας.
Πέρασε το καλοκαίρι, όμως οι όμορφες αναμνήσεις και συναντήσεις της Κρήτης, του Σεμιναρίου, και των περιπέτειών μας αυτές τις αξέχαστες τρεις εβδομάδες που ζήσαμε όλοι μαζί σαν μια μεγάλη οικογένεια στο Ρέθυμνο, ζεσταίνουν τη ψυχή μου και μου δείνουν την ενέργεια και τη δύναμη για να συνεχίσω το έργο μου στο Ελληνικό σχολείο εδώ στον Καναδά.
Φιλάκια,
Όλγα  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Anthoula Manuel
Συμμετάσχουν: 18 Ιούλ 08 Δημοσιεύσεις: 32
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ Αύγ 30, 2008 2:33 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Kalimera Olga,
Harika pou diavasa to minima sou! Euharisto yia tis efhes.Sas efhome kai ego: Kali Sholiki hronia me enthousiasmo ke agapi yia tous mathites mas kai tin orea mas glossa. Thelo ke pali na se efharistiso yia tis fotografies sto CD. Htan poli evyeniko ek merous sou na mas prosferis me tetio tropo axehastes anamnisis tou seminariou mas.
Mia diki mou kritiki mantinada:
Tis Kritis ta psila vouna, ke ta galazia tis nera,
tha menoune yia panda, stin skepsi mou ke stin kardia.
(Lipame pou den boro na grapso Ellinika )
Me agape,
Amphitrite (presbytera) |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kyriaki Site Admin

Συμμετάσχουν: 08 Μάϊ 07 Δημοσιεύσεις: 47
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Σεπ 09, 2008 8:04 am Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καλή σχολική χρονιά σε όλους μας!!!
Και επειδή ξέρω ότι σε κάποιους ήδη λείπει η Κρήτη, έχω μια σχετική μαντινάδα για να εκφράσω τον "πόνο" τους:
Βγάλτε μου εισιτήριο να φύγω την Τετάρτη,
για δε μπορώ να τη θωρώ την Κρήτη από το χάρτη!! _________________ Πανεπιστήμιο Κρήτης - Εργαστήριο Διαπολιτισμικών και Μεταναστευτικών Μελετών |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Sokratis

Συμμετάσχουν: 03 Ιούλ 08 Δημοσιεύσεις: 7 Τόπος: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Σεπ 09, 2008 8:22 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Episis kali sxoliki xronia se olous
Opws einai gnwsto dyskola ta pragmata edw gia emas..Pirame tou kosmou to iliko as einai kala apo to Ediamme alla stin Kwn/Pol eimaste idiaitera epifylaktikoi moirazondas sta paida fwtotypies apo ta vivlia poy pirame..
Kyria Olga,sas efxaristw poly gia to Cd einai teleio kai exei ena swro fwtografies pou den tis eixa..
Xairetismous kai filakia apo ton Vosporo.. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kyriaki Site Admin

Συμμετάσχουν: 08 Μάϊ 07 Δημοσιεύσεις: 47
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 10, 2008 7:49 am Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Σωκράτη γιατί είσαστε τόσο επιφυλακτικοί;
Κυρία Ολγα, εμείς δεν πήραμε στο ΕΔΙΑΜΜΕ cd με φωτογραφίες. Μας ξεχάσατε?????  _________________ Πανεπιστήμιο Κρήτης - Εργαστήριο Διαπολιτισμικών και Μεταναστευτικών Μελετών |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|